4shared
  • Română
  • English

EMBA-ul îți oferă un manual de utilizare al businessului

George Berar este un antreprenor dinamic, care şi-a utilizat experienţa pentru a construi şi implementa cu succes strategii operaţionale şi financiare pentru o gamă largă de companii în faza de start-up, în ultimii 10 ani. În 2010, George Berar a co-fondat Benevolent Generations, un grup de investiţii care oferă sprijin financiar, îndrumare şi orientare pentru o varietate de companii.

Un antreprenor își începe cariera fără noțiuni de management, învață din practică, din greșeli și se adaptează la schimbări, în acest fel își dezvoltă propriul stil de conducere. Cu toate acestea, lipsa educației în management se simte, mai ales când businessul crește și se impune un nivel de management ridicat.

EMBA-ul îți oferă un manual de utilizare al businessului, îți deschide ochii în a vedea care sunt „uneltele” de care ai nevoie și îți arată că mai există și alți oameni în lume cu aceleași probleme și la multe dintre ele îți oferă și soluții.

Am ales un EMBA pentru toate motivele enumerate mai sus și pentru că indiferent de câte cursuri o să mai fac, tot timpul o să mai fie ceva de învățat.

Dar și pentru că participarea la EMBA mi-a dat posibilitatea să ies din mediul meu zilnic și să fac parte dintr-o echipă de la care am avut foarte multe de învățat, atât de la colegii mei, cât și de la profesori.

Sunt pasionat de stilul de management din SUA, iar Tiffin EMBA este singurul program care mi-a oferit posibilitatea de a învăța de la profesori americani. Au avut și una dintre cele mai profesionale oferte și nu m-au dezamăgit deloc.

Per total, Universitatea Tiffin mi-a satisfăcut toate aşteptările și o parte din echipa mea managerială este deja înscrisă la cursurile programului Tiffin EMBA.

După absolvire am făcut multe schimbări în echipa de management, am schimbat mult în strategia de business. Acum, când mă uit înapoi observ că am aplicat multe concepte fără să îmi dau seama, iar ca și rezultat 2012 a fost cel mai bun an de până acum, atât din punct de vedere al venitului, cât și din punct de vedere al organizării interne, a crescut eficiența, producem mai mult cu resurse mult mai puține.

Oricine se află într-o poziție de management, indiferent că este antreprenor sau angajat, un program de EMBA o să îi deschidă ochii și o să îi ofere soluții la multe probleme pe care le are cu siguranță în prezent. În plus, o să își facă mulți prieteni din domenii diferite cu aceleașiprobleme ca și ale lui, de la care o să aibă numai de învățat.