4shared
  • Română
  • English

Cerinţe pentru absolvire

Pentru a absolvi, studenţii prezenţi în programul Executive Master of Business Administration trebuie să finalizeze cele 36 de credite de curs obligatorii cu o medie cumulată de cel puţin 3.00 (în sistemul american de notare; pentru echivalenţa cu sistemul românesc vizitaţi Sistemul de notare).
Majoritatea studenţilor vor urma procedura normală de absolvire în vederea finalizării studiilor şi vor primi aprobare pentru a primi diploma de la Universitatea Tiffin, aprobare care se va da în cadrul ultimei Întalniri a Profesorilor dinainte de absolvire.

Studenţii care au finalizat mare parte din programul de studii până la desfăşurarea ceremoniei de absolvire, pot cere permisiunea de a lua parte la aceasta împreună cu colegii lor. Totuşi, această participare nu este echivalentă cu îndeplinirea condiţiilor de absolvire. Pentru a absolvi, studenţii trebuie:
1. Să se afle într-un stadiu bun în cadrul programului; (ex. Să nu se afle în perioade de sancţiuni academice precum probaţiune.)
2. Să aibă mai puţin de un semestru de activitate până la finalizarea studiilor. În Programul Executive MBA, aceasta înseamnă 4 credite sau mai puţin şi să fie înregistraţi pentru sesiunea de vară a cursului cerut pentru absolvire.