4shared
  • Română
  • English

Prof. Dr. Vinnie Gajjala

Gajjala, Vinnie 2011 IMG_4504

Profesor Economie şi Finanţe
Şcoala de Afaceri a Universităţii Tiffin

Dr. Vinnie Gajjala a obţinut doctoratul în Economie la Universitatea din Pittsburg în 1995. Ulterior, a lucrat ca Director Financiar pentru o companie energetică din Pittsburg. Responsabilităţile sale au inclus: analiza sistemelor de facturare şi dezvoltarea de noi produse. Înainte, a lucrat în domeniul consultanţei de management şi a sistemelor bancare internaţionale.

La Universitatea Tiffin, Prof. Dr. Gajjala predă cursuri de finanţe şi economie. Înainte de a se alătura Universităţii Tiffin, Prof. Dr. Gajjala a lucrat în cadrul Şcolii de Afaceri a Universităţii Toledo, unde a predat cursuri de sisteme informatice și economie pentru afaceri.

Din activitatea academică a Prof. Dr. Gajjala menționăm:

    • forbulletConducerea unei sesiuni de comunicări cu titlul “Comerţ electronic, structuri economice şi consecinţele internetului” din cadrul Conferinţei Internaţionale a Asociaţiei Cercetătorilor Internetului, care a avut loc la Maastricht, Olanda, în octombrie 2002.

 

    • forbulletSusţinerea unui număr mare de prezentări la diverse conferinţe, una dintre acestea fiind lucrarea “Antreprenoriat şi Globalizare – Studiu de caz al industriei indiene de software”, prezentată în cadrul “Conferinţei Internaţionale a Asociaţiei Cercetătorilor Internetului” la Toronto, Canada, în octombrie 2003.

 

  • forbulletPrezentarea în august 2004 la Universitatea Oxford a lucrării cu titlul ”Disputele comerciale dintre UE şi S.U.A. şi Organizaţia Mondială a Comerţului”, lucrare care a fost prezentată la o conferinţă privind relaţiile comerciale dintre UE şi S.U.A.