4shared
  • Română
  • English

Tiffin Executive MBA pe primul loc în topul programelor de MBA şi EMBA

COMUNICAT DE PRESĂ

Una dintre cele mai prestigioase instituţii de media – Ziarul Financiar – observator atent al programelor de educaţie managerială din piaţa românească – plasează şi în acest an, pentru a treia oara,  Executive MBA-ul oferit de Tiffin University pe primul loc în topul celor mai performante programe de acest tip.

Tiffin University salută acest demers şi consideră poziţia obţinută o recunoaştere fără echivoc a faptului că universitatea noastră a reuşit să ofere şi în anul de studiu 2014 – 2016 unul dintre cele mai complete programe de studiu.

De altfel, poziţia de top este confirmată şi de evaluările cursanţilor noştri, cei mai mulţi dintre ei catalogând programul cu atribute de tipul „provocare”, „profesionist”, „dezvoltare”, etc. Premisa de la care plecăm în stabilirea programei şi a structurii cursurilor are în vedere întrebarea pe care fiecare participant şi-o pune în momentul înscrierii: „Cum mă ajută Executiv MBA-ul în activitatea practică?”. Răspunsul îl găsim împreună, în fiecare oră de studiu, schimbând treptat viziunea asupra activităţii de management, a mediului în care aceştia lucrează.

Beneficiind de expertiza unor profesionişti cu recunoaştere internaţională, un corp profesoral de excepţie, programul Executive MBA oferit de Tiffin University are o ancorare solidă în realitate, răspunzând nevoilor de perfecţionare ale celor care provin din segmentul de top şi middle management de pe piaţa românească.

Prezenţa unor profesori din spaţiul american, deschiderea către universul de studiu şi practică din alte ţări, diferenţiază programul nostru de alte programe similare, oferind nu doar concepte teoretice, ci, în primul rând, o orientare către practica de zi cu zi şi cazuri concrete. Secretul reuşitei noastre constă şi în capacitatea de a aduce cât mai aproape profesorii de cursanţi, de a crea un spirit de echipă pe întreaga perioadă a programului, contactele dintre aceştia rezistând în timp.

Executive MBA Tiffin University îşi propune şi reuşeşte să aducă atât o creştere de competenţe, cât şi o schimbare a stării de spirit, un nou mod de gândire, o altfel de mentalitate în abordarea problemelor.

De altfel, Executive MBA Tiffin University este mai mult decât un program de excelenţă, este o experienţă de viaţă, în care profesorii şi studenţii împărtăşesc nu doar cunoştinţe profesionale, ci şi cazuri, soluţii şi evenimente concrete care le-au marcat evoluţia personală şi profesională.

În egală măsură, putem spune că Executive MBA oferit de Tiffin University îşi propune o selecţie riguroasă a cursanţilor astfel încât mediul de studiu să fie unul dintre cele mai competitive şi mai exclusiviste din acest segment.

Tiffin University îşi propune ca şi în viitor să îşi păstreze şi îmbunătăţească standardul de calitate oferit în programele de educaţie managerială, convingerea noastră fiind că, în acest fel, aducem un aport consistent în ceea ce priveşte creşterea calităţii în zona de management a companiilor private şi publice din România.

Tiffin University păstrează şi promovează în continuare tradiţia calităţii ce are la bază un istoric de peste 125 de ani, timp în care a dezvoltat un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare si activitati extracurriculare. Succesul în piaţa românească este întărit de colaborarea, din 1999, cu Universitatea din București, iar din anul 2002 Programul Tiffin Executive MBA la Universitatea din București a fost recunoscut drept unul dintre cele mai performante programe.