4shared
  • Română
  • English

Suport Academic

Biblioteca Pfeiffer poartă numele fostului Preşedinte al Universităţii Tiffin, Richard C. Pfeiffer şi al soţiei sale Jean E. Pfeiffer. Construită în 1968, Biblioteca Pfeiffer a fost extinsă în 1996, când a fost dublată mărimea sa prin extinderea nivelului de jos şi a nivelului principal, şi prin adăugarea unui etaj superior. Aceste modificari au dus la triplarea capacităţii pentru resurse şi spaţii de studiu.

Biblioteca este membră a consorţiului de biblioteci Academice Private din Ohio şi a OhioLINK, un consorţiu al bibliotecilor colegiilor şi universităţilor din Ohio. Acestea permit studenţilor, personalului şi profesorilor accesul la împrumuturi rapide între universităţi, ziare şcolare şi baze de date on-line.

Biblioteca Pfeiffer are o colecţie impresionantă de cărţi şi este abonată la peste 200 de publicaţii care constituie suport al programelor academice. La resursele tipărite ale bibliotecii se adaugă şi o colecţie de publicaţii în format micro-fişă, precum şi o colecţie în extindere de baze de date, incluzând şi indexările periodicelor. Colecţiile speciale includ Colecţia Naţională de Documente de Justiţie Penală şi Arhivele Universităţii.

Utilizarea este automatizată şi solicită utilizarea codurilor de acces cu parolă. Serviciile oferite de bibliotecă includ asistenţă în alegerea materialelor, servicii de fotocopiere, împrumuturi între biblioteci, identificarea computerizată a bibliografiilor şi rezervarea de publicaţii.