4shared
  • Română
  • English

Claudia Hiristea, Country Head FSC, Novartis Romania

Claudia Hiristea_v1

Când am ales Tiffin, căutam o universitate care era capabilă de a crea modele în lumea afacerilor, apropiată de locul acela care a generat astfel de programe de business de mai bine de 130 de ani. Astfel, am ales să urmăresc modelul american original și legendar de a investiga cultura afacerilor, îmbogățită de calitatea și rafinamentul profesorilor americani din ziua de astăzi. Încă de la primele cursuri, am simțit o schimbare în bine care a eclipsat dificultățile mele profesionale de la acel moment – schimbarea domeniului de activitate, mutarea în alt oraș și călătorind pe distanțe mari. Progresul constant, atât calitativ, cât și cantitativ obținut în urma cursurilor, temelor de lucru individuale sau de echipă, mi-a confirmat că sunt pe drumul cel bun.

Cursurile Tiffin structurează volumul mare de informații acumulate în cultura de business, conservând, în același timp, prospețimea și calitatea întregii imagini. Există un echilibru între teorie, studii de caz și realitatea de zi cu zi.

Intens și eficient, eu consider programul Executive MBA oferit de Tiffin University ca fiind o investiție în mine însămi, cu numeroase amintiri și momente plăcute trăite în sala de curs.

Pentru oricine dorește să fie mai încrezător în sine, mai puternic din punct de vedere profesional sau care caută să-și descopere adevăratul potențial, Tiffin Eexcutive MBA este o alegere de succes.