4shared
  • Română
  • English

Flavius Porumb, Managing Director YERYO International

flavius-porumb

M-am alăturat acestui program având o experienţă profesională dobândită atȃt în companiile publice cȃt şi în corporaţiile multinaţionale sau în companiile start-up de tehnologie. Educația mea formală și cea mai mare parte din experiența mea profesională este cea de specialist în IT & C. Fiindcă am accesat pozitii de top-management, am simţit nevoia de a–mi structura cunoştinţele pe care le-am acumulat. Am ales programul Tiffin Executive MBA de la Universitatea Tiffin din București, în principal datorită reputației sale bune în România, pentru programul său bine structurat și pentru oportunitatea de a intra în contact cu profesori americani cu o experiență relevantă în afaceri.

Metoda de învăţare bazată pe studii de caz m-a pus în poziţia de a avea cel puţin trei beneficii: înţelegerea modelului de afaceri şi a operaţiunilor din cadrul companiilor din domenii diferite de activitate, diversele provocări cu care acestea se confruntă şi dezvoltarea abilităţilor necesare pentru a ajunge la un punct de vedere armonizat cu colegii. Mai mult decât atât, munca în echipă și jocurile de rol mi-au oferit oportunitatea de a înțelege – și apoi de a aplica în activitățile mele zilnice – rolul major al diversității în echipe care funcționează și în procesul de luare a deciziilor.

Având un program de lucru cu normă întreagă, cei doi ani în Tiffin EMBA au fost o adevărată provocare în confruntarea cu stricteţea academică, dar de asemenea, a contat şi posibilitatea de a întâlni oameni excepţionali, de a îmi face noi prieteni printre colegi şi de a întȃlni mentori reali şi modele printre profesori.

Mulțumesc, Tiffin University!