4shared
  • Română
  • English

Florin Pravai, Head of Domestic Market, Google România

EMBA-ul este cea mai sigură cale de a urca rapid câteva trepte pe scara dezvoltării și a perfecționării individuale. Se spune că excelența în orice domeniu se atinge în peste 10.000 de ore de antrenamente intense sau de studii aprofundate (n.a. Outperformers, Malcolm Gladwell), iar Tiffin Executive MBA acoperă cu siguranță câteva mii bune din aceste ore. În plus, un program prestigios de EMBA vine cu o modalitate structurată de învățare, care a fost îmbunătățită constant și care garantează o cale “bătătorită” de munca și inspirația profesorilor și a studenților din cohortele anterioare.

Recomand programul Tiffin Executive MBA susținut integral de profesori din SUA, deoarece combină o experiență impresionantă atât în sfera academică, cât și în zona de business. Studenții sunt astfel expuși unei experiențe culturale diferite, care presupune interacțiuni mult mai puternice între profesori și studenți.

Într-un astfel de sistem, profesorii împărtășesc nu numai cunoștințe de business, dar și experiențe de viață, iar relațiile create se păstrează și după absolvirea programului EMBA.