4shared
  • Română
  • English

Acreditare

Programul Tiffin EMBA este singurul program din România acreditat independent pentru activitatea sa, nu doar pentru instituţia de care aparține.

Ca recunoaştere pentru promovarea excelenței academice la cele mai înalte standarde, Universitatea Tiffin este acreditată de către instituţii prestigioase din Statele Unite ale Americii si din Europa.

Universitatea Tiffin este o instituție privată și independentă de învățământ superior, autorizată de Statul Ohio pentru a acorda diplome la nivel de licență, masterat și doctorat. La Universitatea Tiffin, studenții noștri primesc o educație care îi va ajuta în viața reală, marcată de oportunități care îi duc la rezultate uimitoare.

Departamentul de Învățământ Superior din Ohio (Ohio HigherEd)

Programele de curs din facultate și online ale Universității Tiffin sunt autorizate de Departamentul de Învățământ Superior din Ohio.

Comisia de Învățământ Superior (High Learning Commision – HLC)

Programele noastre sunt acreditate de către Comisia pentru Învățământul Superior (HLC), unul dintre cele șase organisme regionale de acreditare recunoscute de toate colegiile și universitățile majore, publice și private din America.

Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (Accreditation Council for Business Schools and Programs – ACBSP)

Școala de Afaceri a Universității Tiffin este acreditată de Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP). ACBSP este un organism de acreditare specializat, de vârf, pentru educație în afaceri, care susține, sărbătorește și recompensează excelența în predare.

Ei acreditează, la nivel mondial, programele de educație pentru afaceri la stadiul de post-liceal, bacalaureat, masterat și doctorat. Instituțiile cu această acreditare se angajează să îmbunătățească continuu, asigurându-se că programul lor de afaceri va oferi studenților abilitățile pe care le caută angajatorii.

Universitatea Tiffin este, de asemenea, membru al instituției de acreditare de la Consiliul European pentru Educație în Afaceri (ECBE). TU colaborează strâns cu ECBE, cu sediul la Bruxelles, Belgia, pentru programele sale de studiu oferite în Europa.

Statutul de organizație nonprofit

Universitatea Tiffin deține statutul 501 (c) (3) – nonprofit, autorizat de Serviciul de Venituri Interne al guvernului federal al Statelor Unite ale Americii.