4shared
  • Română
  • English

Aplică acum și beneficiezi de o reducere de 1500 euro!

Dacă dorești să devii profesionist în afaceri, să accesezi o poziție de top management, să devii antreprenor sau ți-ai propus să schimbi mediul de afaceri având ca efect o evoluție reală și sănătoasă a economiei, noi îți vom sta alături și suntem bucuroși să te susținem împreună cu un corp profesoral de excepție, atent ales pentru a răspunde nevoilor tale de perfecționare!

Înscrie-te în cadrul programului Tiffin Executive MBA până la data de 31 iulie 2022 și beneficiezi de o reducere de 1500 euro!

Următoarea serie de cursuri începe în octombrie 2022.

Programul Executive MBA oferit de Tiffin University este plasat pe primul loc în topul celor mai performante programe de acest tip. Această poziție este confirmată de una dintre cele mai prestigioase instituții de media – Ziarul Financiar – observator atent al programelor de educație managerială din piața românească și realizator al topului celor mai bune programe de MBA/EMBA.

De ce Tiffin Executive MBA?

Pentru că absolvenții programului Tiffin Executive MBA apreciază, printre altele:

– Calitatea predării și experiența practică în afaceri ale corpului academic American de la Tiffin University, toate cursurile fiind predate în limba engleză.

Faptul că instrumentele de predare sunt bazate pe studii de caz și ateliere de lucru, oferind oportunitatea de a studia situații de business reale și actuale.

 Curricula completă, ce reușește să acopere întreaga arie de business.

Evaluarea continuă a performanțelor studenților.

Faptul că programul Executive MBA din România este identic cu cel predat în S.U.A., dar la jumătate din prețul celui din S.U.A.

Absolvirea  programului cu Diploma de Executive Master în Business Administration oferită de Tiffin University 

Calitatea de membru exclusivist al unei cohorte alcătuite din 25 de studenți cu experiență în management.
Pentru mai multe infomații despre înscriere și reducerile de care poți beneficia, te rog sa ne contactezi la adresa de e-mail:
office@tiffinmba.ro sau să ne contactezi la numărul 021 402 54 55.