4shared
  • Română
  • English

Laura Mays: Tiffin Executive MBA – una dintre cele mai satisfăcătoare experiențe profesionale și personale ale vieții mele

Laura Mays este Director pentru Programe Internaționale în cadrul Universității Tiffin și Profesor Emeritus de Management

Ca membru al Universității Tiffin, Dr. Mays predă cursuri de MBA în Modelare Decizională, Muncă individuală și în echipă, Design și Analiză Organizațională și Management Transnațional.

Colaborarea Dr. Laura Mays cu Universitatea Tiffin la Universitatea din București a început în 2002 și s-a dovedit a fi una de succes, Programul de MBA oferit de Universitatea Tiffin fiind cotat drept unul din cele mai bune programe de acest gen din România.

Când Dr. Mays a fost întrebată ce înseamnă Tiffin EMBA pentru ea, a început simplu:

În ceea ce privește imaginea de ansamblu, a fost și este una dintre cele mai satisfăcătoare experiențe profesionale și personale ale vieții mele. În multe feluri, mari și mici, mi-a schimbat viața.”

Fiecare student care a absolvit a spus că Programul MBA oferit de Tiffin University înseamnă mult mai mult decât o mare experiență de învățare care combină în mod eficient informații utile cu practica într-un mediu de afaceri ancorat în realitate. În afară de relația obișnuită student – profesor, Dr. Mays subliniază faptul că întregul proces de învățare merge dincolo de clasă.

Le datorez această schimbare sutelor de studenți întâlnite de-a lungul anilor. În mod colectiv, dedicarea pentru a vă îmbunătăți viețile prin educație a fost inspirațională. Discuțiile de-a lungul anilor în sala de clasă m-au ajutat să înțeleg mai bine lumea, și în special, acea parte a lumii care este acum a doua mea casă: România. Individual, sper că știți cum mi-ați atins inima și sufletul.

Mai important decât ceea ce programul a însemnat pentru mine, este ceea ce a însemnat pentru voi. Lucrul cu întreaga echipă de la birou și cu Managerul programului a fost, de asemenea, o plăcere, și împreună am întâlnit provocările începutului și am asistat la o creștere continuă a programului. Nu aș fi putut avea oameni mai buni cu care să lucrez sau pe care să îi numesc prietenii mei.”

Pentru următorii studenți care iau Universitatea Tiffin ca pe o alternativă pentru viitorul lor, Dr. Laura Mays îi încurajează să se înscrie în programul MBA.

Munca pentru a face acest program cel mai bun program EMBA în România a fost scopul principal pentru noi toți și ne străduim să ne ținem promisiunea de a vă oferi o experiență de studiu excepțională.”

În afară de programele din București și Timișoara, România, Dr. Mays a inițiat programe MBA în Praga, Cehia, Varșovia, Taipei și Taiwan.

Ea a lucrat, de asemenea, cu țările din fosta Uniune Sovietică și în Orientul Mijlociu pentru a dezvolta și livra programe de formare pe termen scurt în domeniile de creare ale unei afaceri, Restructurarea Întreprinderilor și Marketing. Mai exact, ea a adus programe de instruire în domeniul afacerilor în Federația Rusă, Kyrgyzstan, Kazahstan, Azerbaidjan, Uzbekistan, Georgia și Liban.

A obținut un Doctorat în Educație, un Master în Arte și o diploma în Științe, este co-autorul unui manual de psihologie, iar lucrarea sa de disertație, „Socializarea profesorilor debutanți“ a fost tradusă în limba rusă și în limba română.