4shared
  • Română
  • English

Termeni și condiții

SC MM Consultants & Trainers SRL
Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1 – 70 778, România
Telefon: 021 402 54 54
E-mail: office@tiffinmba.ro

Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si MM Consultants & Trainers SRL sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

Drepturi de autor
Drepturile de autor asupra acestui site si asupra informatiilor disponibile pe acest site apartin MM Consultants & Trainers SRL sau proprietarilor de licenta. Toate drepturile sunt rezervate. Toate materialele patentate apartin proprietarului de licenta care a acordat dreptul MM Consultants & Trainers SRL de a utiliza materialul. Sunt interzise reproducerea, duplicarea, copierea, transferul, distribuirea, pastrarea, modificarea, descarcarea sau alte tipuri de exploatare a informatiilor si software-ului disponibile pe acest site, fara acordul prealabil scris din partea MM Consultants & Trainers SRL.

Confidentialitate
Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate (Accesul se va face prin site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Lipsa garantiilor
Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit “ca atare” fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

Modificari aduse acestor termeni si conditii
MM Consultants & Trainers SRL poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

Legislatie aplicabila si Jurisdictie
Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Informatii de dezabonare:
Pentru a va dezabona din lista noastra si a nu mai primi oferte sau comunicari viitoare va rugam sa accesati linkul: http://tiffininfo.ro/unsubro/ Deasemenea ne puteti contacta in scris la adresa:

SC MM Consultants & Trainers SRL
Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1 – 70 778, România
Telefon: 021 402 54 54
E-mail: office@tiffinmba.ro