4shared
  • Română
  • English

Politica de confidențialitate

SC MM Consultants & Trainers SRL
Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1 – 70 778, România
Telefon: 021 402 54 54
E-mail: office@tiffinmba.ro

Tiffinmba.ro (“Companie”) se angajeaza sa mentina confidentialitatea si integritatea informatiilor cu caracter personal cu care poate intra în contact, prin interactiunea utilizatorilor cu site-urile sale, activitati de marketing, alte operatiuni si/sau prezenta online.

Aceasta politica de confidentialitate, reglementeaza toate activitatile companiei. Politica de confidentialitate explica utilizatorilor nostri modurile prin care compania obtine informatii cu caracter personal de la acestia, cum Compania le colecteaza si foloseste, si modul în care utilizatorii pot restrictiona utilizarea sau divulgarea datelor cu caracter personal. Compania îsi rezerva dreptul de a modifica politica sa din cand in cand. Modificarile aduse Politicii de confidentialitate vor fi postate pe siteul companiei si vor intra in vigoare in momentul postarii lor. In situatia in care exista schimbari in practicile companiei cu privire la datele cu caracter personal, compania va aplica acele practici la aceste date numai dupa ce va fi publicat respectivele politici amendade, mai putin in cazul in care avem acordul/consimtamantul dumneavoastra.

Tipurile de informatii pe care le obtinem de la vizitatorii siteului nostru Compania obtine informatii cu caracter personal despre vizitatorii site-ului pe care acestia le furnizeaza în mod voluntar. Puteti accesa site-urile companiei, fara a dezvalui datele dumneavoastra personale. Compania poate utiliza semnalizatoare Web (de exemplu, cookie-uri), pentru a urmari utilizarea site-urilor sale si pentru a urmari de pe ce site-uri au venit acestia, dar nu colecteaza date cu caracter personal prin intermediul acestor cookie-uri.

Tipurile de informatii pe care le colectam de la clientii nostri. Informatiile personale furnizate companiei de catre clientii sai pot fi utilizate pentru a crea numele si parolele de login pentru produsele si serviciile companiei nostre. Informatiile financiare care sunt furnizare companiei sunt folosite pentru a verifica identitatea potentialilor clienti, capacitatea si autoritatea de a plati pentru produse si/sau servicii, si/sau pentru a factura clientilor aceste produse si/sau servicii.

Cum folosim informatiile pe care le colectam de la clientii nostrii.

Compania poate utiliza informatiile colectate de la clientii sai pentru a le cere informatii în legatura cu reclamatii aduse de catre consumatori si pentru raspunsuri la campaniile sale de marketing, pentru a oferi serviciile solicitate de client, pentru a informa clientii cu privire la schimbarile aduse serviciilor, pentru a oferi clientilor informatiile sau serviciile cerute Companiei si sa corespondeze cu clientii sai cu privire la orice aspecte ale unei relatii tranzactionale existente cu acestia.

Compania poate divulga datele personale ale vizitatorilor de pe site-ul sau filialelor , afiliatilor si/sau altor organizatii sau terte parti. De asemenea compania poate vinde sau inchiria informatiile colectate pe acest site tertelor parti.

Compania poate de asemeni divulga informatii, inclusiv datele cu caracter personal colectate pe site-ul sau in urmatoarele situatii:
1. la primirea unei cereri guvernamentale autorizate si autentificate corespunzator prin care se cer aceste informatii.
2. ca raspuns al unei citatii sau al unui ordin judecatoresc.
3. pentru a se conforma cu legile in vigoare.
4. ca raspuns al unei anchete de frauda in care se vizeaza un anumit client.
5. într-un efort de a proteja persoana sau a bunurile de un angajat al companiei sau de o terta parte

În cele din urma, Compania poate, în viitor, decide sa vânda, sa fuzioneze sau sa reorganizeze în alt mod afacerea sa. Compania isi rezerva dreptul de a transfera si dezvalui toate informatiile, inclusiv informatiile cu caracter personal entitatilor asociate în astfel de circumstante, dar datele colectate de companie vor fi guvernate de politica de confidentialitate in vigoare la momentul inscrierii dumneavoastra, numai daca nu sunteti de acord cu noile reglementari aduse politicii de confidentialitate.

Actualizare informatiilor dumneavoastra.
Clientii pot accesa, corecta, si actualiza informatiile pe care le-au furnizat companiei nostre trimitand un e-mail la office@tiffinmba.ro

Dezabonarea de la marketeri terte parti care au folosit serviciile companiei.
Compania poate furniza servicii de hosting pentru companiile de marketing online, de exemplu, aceasta poate oferi dreptul de a utiliza IP-uri tertelor parti in scopul marketingului online. În cazul în care primiti mesaje comerciale de la unul din clientii companiei noastre si doriti sa va dezabonati, compania va trimite toate cererile de dezabonare primite de la dumneavoastra catre clientul raspunzator. Puteti trimite cererea dumneavostra de dezabonare la adresa de email abuse@tiffinmba.ro.

Securitate
Compania depune toate eforturile pentru a proteja informatiile utilizatorilor sai. Va rugam sa luati in seama, ca nici o transmisie de date pe Internet nu poate fi garantata ca fiind complet sigura. Prin urmare, compania nu poate garanta ca informatiile dvs. vor fi absolut sigure. Orice transmitere de date prin intermediul site-ului nostru este pe propriul risc. Cu toate acestea, accesul la informatii este strict limitat, si nu sunt accesibile publicului.

Acces
Consumatorii care doresc sa-si actualizeze datele cu caracter personal colectate de companie pe acest site sunt rugate sa scrie la urmatoarea adresa de e-mail: office@tiffinmba.ro

Compania poate urma anumiti pasi pentru a confirma identitatea consumatorului, într-un efort de prevenire a furtului de identitate. Consumatorii care doresc sa revizuiasca datele cu caracter gestionate si / sau colectate de catre o terta parte trebuie sa contacteze compania tert responsabila de colectarea de date cu caracter personal ale consumatorului.

Informatii de dezabonare:
Pentru a va dezabona din lista noastra si a nu mai primi oferte sau comunicari viitoare va rugam sa trimiteti un mesaj la office@tiffinmba.ro cu titlu Dezabonare sau ne puteti contacta in scris la adresa:

SC MM Consultants & Trainers SRL
Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1 – 70 778, România
Telefon: 021 402 54 54
E-mail: office@tiffinmba.ro