4shared
  • Română
  • English

Prof. Dr. Susan Merlino

Profesor de afaceri

Școala de Afaceri a Universității Tiffin

În prezent, Dr. Merlino deţine o poziţie de conducere pentru Advantage Waypoint – Divizia Midwest, Ohio. Advantage Waypoint este rezultatul multor fuziuni și achiziții; compania fiind constituită din agenţi de vânzări şi responsabili pentru vânzări şi marketing de pe tot teritoriul Statelor Unite. Printre partenerii cheie se află: Nestle Statele Unite ale Americii, Highliner Foods, Sara Lee,  Land O Lakes,  Grupul Danone, Dole,  Hershey’s,  Mars

Dr. Merlino face parte din aceasta companie de 20 de ani și coordonează o echipă de reprezentanți de vânzări care îi raportează direct, lucrând performant împreună cu Sysco agro-alimentare, cel mai mare distribuitor la nivel mondial. De asemenea, a condus o echipă și a gestionat una dintre cele mai mari companii de management a produselor alimentare din Statele Unite.

Zona de responsabilitate a lui Dr. Susan Merlino este de aproximativ 50 de milioane de dolari în vânzări.

Dr. Merlino este instructor adjunct la Tiffin University de mai bine de 10 ani, bucurându-se foarte mult de oportunitatea de a preda și de a-și împărtăși atât cunoștințele sale academice, cât și experiențele sale din teren.

Lucrarea sa de licenţă este din domeniul psihologiei, cu o parte de marketing. Ea deţine, de asemenea, un MBA de la Cleveland State University. Voluntariatul în comunitate este important pentru Dr. Merlino, de aceea este membru al comitetului de audit de la PSE Credit Union (aproximativ 100 milioane de euro în bunuri).

Comitetul de audit supraveghează întreaga operaţiune, inclusiv Consiliul de Administrație și CEO. Este, de asemenea, preşedinte al Comitetului de BBA al unui colegiu local – Colegiul regional de cariera, care conduce Comitetul spre reţele de succes în diferite comunităţi.