4shared
  • Română
  • English

Consiliul European pentru Educatia in Afaceri (ECBE) reacrediteaza programul de Master Executiv in Administrarea Afacerilor din Bucuresti, Romania

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Consiliul European pentru Educatia in Afaceri (The European Council for Business Education, ECBE) si Consiliul de Comisari pentru Acreditare, au recomandat ca programului de Master Executiv in Administrarea Afacerilor oferit de Universitatea Tiffin in Bucuresti, Romania, sa-i fie acordata reacreditarea pentru o perioada de trei ani, conform declaratiilor facute de R. Bryan Holden, Director Executiv al ECBE.

 

ECBE asteapta cu interes sa continue colaborarea cu Tiffin, prin sprijinirea activitatilor sale in furnizarea unei educatii in afaceri de calitate si, in special, oferindu-si suportul in vederea dezvoltarii pe plan international„, declara Holden.

 

Dr. Lillian Schumacher, Decan al Scolii de Afaceri a Universitatii Tiffin, declara „Suntem mandri de obtinerea unei duble acreditari a specializarii in afaceri, acordate de aceste institutii, programelor noastre de scoli in afaceri. Fiind acreditati atat de Consiliul de Acreditare al Scolilor si Programelor de Afaceri (Accreditation Council for Business School and Programs, ACBSP) cat si de ECBE, va continua sa ne permita sa oferim programe in afaceri de inalta calitate, la nivel local, national si international”.

 

In 2005, Universitatea Tiffin a fost prima institutie de invatamant superior din SUA care a primit acreditarea de la acest Consiliu European pentru programele sale de licenta si masterat. In 2007, 2010, iar acum in 2013, Universitatea Tiffin a obtinut reacreditarea prin cicluri de revizuire separate, prin proceduri care se desfasoara din trei in trei ani. ECBE acrediteaza programele academice si campusurile universitare separat, astfel incat atunci cand sunt stabilite noi programe academice sau campusuri universitare, Scoala de Afaceri a Universitatii Tiffin trebuie sa obtina acreditari specifice pentru noile completari.

 

Astazi, Universitatea Tiffin este una din cele doua universitati din SUA, care a atins aceasta performanta.

Interesul pentru componenta internationala creste din ce in ce mai mult si este important pentru Universitatea Tiffin sa ofere o focalizare globala pentru studentii nostri, atat in Statele Unite cat si in strainatate, iar acreditarea ECBE este o dovada a succesului nostru„, a declarat Presedintele Marion.

 

Universitatea Tiffin a fost prima scoala de afaceri din Statele Unite care a abordat ECBE in vederea obtinerii acreditarii europeane si s-a constatat ca Universitatea Tiffin a furnizat un nou model de educatie in afaceri, in Europa. Este un model care are o dezvoltare durabila de zece ani, iar ECBE a apreciat Universitatea Tiffin pentru previziunea si inalta calitate a programelor sale.

 

Echipa ECBE a fost impresionata de modul in care Universitatea Tiffin a ramas fidela filosofiei sale fundamentale, dar in acelasi timp flexibila in intelegerea diferentelor culturale, prin satisfacerea nevoilor participantilor din medii tot mai diverse„, a declarat R. Bryan Holden, Director Executiv al ECBE.

 

Potrivit Dr. Paul Marion, Presedinte al Universitatii Tiffin, „Suntem foarte incantati sa primim reacreditarea de la Consiliul European pentru Educatia in Afaceri. Aceasta confirma inalta calitate a programelor noastre academice in afaceri si ne ofera posibilitatea de a extinde prezenta acestor programe in Europa.”

 

O prezentare formala de atribuire a acreditarii a fost sustinuta in cadrul Adunarii Generale anuale ECBE, din acest an.

 

Informatii despre Consiliul European pentru Educatia in Afaceri (ECBE) sunt disponibile prin intermediul site-ului instituitiei la www.ecbe.eu.

 

 

Tiffin University pastreaza si promoveaza in continuare, traditia calitatii ce are la baza un istoric de peste 120 de ani, timp in care a dezvoltat un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare si activitati extracurriculare. Succesul in piata romaneasca este intarit de colaborarea, din 1999, cu Universitatea din Bucuresti, iar din anul 2002 Programul Tiffin Executive MBA la Universitatea din Bucuresti a fost recunoscut drept unul dintre cele mai performante programe.

 

Programul Executive MBA oferit de Tiffin University la Universitatea Bucuresti a fost plasat, in 2011 si in 2013, pe primul loc in topul celor mai performante programe de acest tip. Clasamentul a fost realizat de una dintre cele mai prestigioase institutii de media – Ziarul Financiar – atent observator al programelor de educatie manageriala din piata romaneasca.

 

 

Date contact:

 

Tiffin University si Universitatea din Bucuresti

Adresa (cursuri si birouri): Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1, Bucuresti, Sector 1

Tel.: 021 402 54 54

Fax: 021 402 54 45

 

Adresa de e-mail: office@tiffinmba.ro

Website: www.tiffinmba.ro