4shared
  • Română
  • English

Ruxandra Vodă, Corporate Communications Director, Telekom România

Un EMBA are menirea să sprijine profesioniști care au deja o carieră pentru a deveni lideri mai buni. Majoritatea programelor de acest gen sunt urmate de profesioniști cu cel puțin 10-15 ani de experiență, durează în general doi ani și au sesiuni în weekend și deplasări periodice. Un astfel de program, spre deosebire de alte programe, îți permite să ai un job full-time și să construiești în același timp pe experiența anterioară. Desigur, există module sau cursuri cu anumită tematică, însă, pentru mine, EMBA-ul absolvit a cuprins o experiență ,,rotundă”, completă, asupra administrării unui business.

Cred că fiecare folosește în felul său studiile în viața profesională. Mie mi-au fost de folos în a aborda în mod mai creativ sau mai holistic anumite provocări din business. Și cum Telekom este o companie dinamică, în transformare și cu multe provocări, pot spune că am găsit suficiente oportunități de a aplica ce am învățat.

La nivel personal, fiecare profesor de la EMBA m-a marcat, într-un sens foarte bun. Fiecare profesor, în felul său, ne-a atins profesional și personal, ne-a provocat să fim mai buni, să privim lucrurile din perspective diferite și să contruim pornind de la perspective diferite. Fiecare profesor m-a impresionat prin dedicație, dăruire, răbdare, bunătate și dragoste de oameni. Le datorez timpul petrecut împreună și lucrurile frumoase pe care le-am făcut împreună.

MBA-ul mi-a reafirmat ce fac în fiecare zi: să iau fiecare curs ca pe o provocare pozitivă, pentru că astfel există doar opțiunea de a reuși.